DIEM Duroil Sdn Bhd

Details of Member

Report Abuse

[logo] DIEM Duroil-02

DIEM Duroil Sdn Bhd

DIEM Duroil ialah perniagaan berdaftar yang terletak di Kuala Lumpur, Malaysia. Pada 1 April 2015, DIEM Duroil memasuki fasa baharu pertumbuhan perniagaan! Kami kini merupakan Private Limited (Sendirian Berhad) dan syarikat berdaftar GST di Malaysia. DIEM Duroil Sdn Bhd (619639K) ialah ahli berdaftar Persekutuan Pengilang Malaysia juga Pembuatan dan pemasaran kosmetik herba dan produk tradisional melalui inovasi dan perkongsian.

Kami mempunyai koleksi produk kecantikan semula jadi, wangian, kesihatan dan kesejahteraan yang direka untuk membantu anda menikmati keseronokan hidup yang sederhana secara maksimum. Produk terpilih menggunakan bahan aktif yang dipatenkan dan telah memenangi anugerah inovasi di Malaysia dan serantau.

Kami memulakan DIEM Duroil sebagai perniagaan e-dagang dalam talian – dan dalam beberapa tahun kebelakangan ini kami telah mengembangkan falsafah perniagaan kami untuk memasukkan penjual semula dan peruncit fizikal di kedua-dua farmasi Bebas, SPA dan pusat Kesihatan. Kami berharap anda akan menikmati produk gaya hidup premium kami pada harga yang berbaloi dan mengalami pengalaman membeli-belah dalam talian tanpa kerumitan. Kami menawarkan beberapa pilihan penghantaran dan pengendalian nilai untuk wang untuk pesanan. Kami menantikan pembelian anda dan kami berharap dapat memberikan anda perkhidmatan terbaik yang tersedia dan menyampaikan produk gaya hidup premium kami.

Produk DIEM Duroil kini dijual di seluruh dunia – dengan penjual semula di Amerika Syarikat, United Kingdom, Singapura, Thailand, Indonesia, Vietnam, Kemboja dan Nepal. Nota akhir - Jika anda mempunyai sebarang soalan atau kebimbangan mengenai produk atau perkhidmatan kami, sila e-mel saya di info@diemduroil.com

List of Product

List of product
1. Prime Fuel MCT Oil - 30m / 200ml
2. Masculine Wash - 50ml
3. DIEM Duroil Wash For Men – 50ml / 150ml
4. Puteri Amani Feminine Wash - 75ml
5. RESTORE Daily Cleansing Wash - 100ml
6. RESTORE Daily Moisturizing Lotion - 100ml

Contact Information

Full Address
Suite 08-3A-1, 4th Floor, Block 8,, Jalan Bayam, Queens Avenue,
Reg. No.
619639K
Phone
Phone 2
Contact Person
Raja Azhar B. Raja Azman
Social Info